5/05/2015

MET GALA FAVOURITES


Viime yönä vietettiin taas jokavuotista muotimaailman kohokohtaa New Yorkissa. Tämän vuoden teemana oli China: Through the Looking Glass. Tässä on nyt mun mielestäehdottomia onnistujia!


Huomion itseensä vetäneet Beyonce ja Rihanna räväyttivät omalla tavallaan. Beyonce luotti blogiin ja paljasteluun. Täytyy myöntää että olin vähän pettynyt hänen asuvalintaansa vika se olikin upealuomus, sillä teema olisi voinut näkyä selkeämmin asussa. Rihanna häikäisi valtavassa kirkkaankeltaisessa turkisviitassaan. Viimeisenpäälle mietitty asu huokui kyllä illan henkeä!


Kendall Jennerin Calvin Kleinin vihreä unelmamekko oli todella elegantti ja jollain kierolla tavalla sopi tosi huvin teemaan. Sama päti Rosien upeassa Versace luomuksessa. Täytyy sanoa että Rosie on mun mielestä maailman kaunein nainen 100/0!!


Amal Clooney osoitti jälleen huikeaa tyylitajua ja eleganssia tuossa upeassa punaisessa unelmassa, jonka yläosa toi mieleen soturin panssarin. Samaa henkeä ja tietysti väriä hehkui Rose Byrnen mekko, joka oli hyvällä maulla paljastava. Molemmille naisille punainen väri sopi todella hyvin.


Ihastuin totaalisesti sekä tuohon Wei Tangin Burberry Prorsumin yksinkertaiseen mekkoon ja taas toisaalta Alexa Chungin ylipirteän väriseen ja kuvioiseen mekkoon. Kummankin mekon leikkaus imartelee kantajansa kroppaa.


Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on mun EHDOTTOMAT lempparit. A) sekä Lily Aldridge että Emily Ratajkowski ovat todella kauniita naisia B) oli heillä mielestäni illan tyylikkäimmät asut. Lilyn vaaleansininen mekko on todella herkkä ja yksinkertainen, mutta samalla paljastava ja imarteleva tummalle kaunottarelle. Emilyn mekon leikkaus ja pituus sekä kuviointi (käytännössä kaikki) iski heti silmään ja rakastuin sen eleganssiin. Plus kummallakin hauska asuste kruunasi kokonaisuuden, Lilyllä käsilaukku ja Emilyllä kengät.

- Anna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti